Vattenkrig

Puh, Filip har somnat och pojkarna är ute och leker nån slags komplicerat vattenkrig, så jag fick en minut över att blogga! Tycker liksom det är så kul det här, att kunna skriva saker om inte annat för min egen skull, dels för minnet ( O.o ) men dels även för att man får lite perspektiv på sig själv med. Sånt som känns jobbigt nu ser inte alls så jobbigt ut när man läser det senare ibland, och ibland är det tvärtom.

Hann fota pojkarna lite i alla fall. Lukas har på sig en ”värmedräkt”, som en tunn våtdräkt med fleece på insidan, men som ni ser så sitter den lite för löst för att funka ordentligt på honom, den lilla spetan. Men det blir väl lite varmare i alla fall… De får ta varmvatten i pistolerna för att han alls ska kunna vara med! ❤

IMG_4669IMG_4679
IMG_4656

Hönorna lever fortsatt avskiljt, men får chansen att hälsa på varandra rätt ofta för att vänja sig vid varandra. De små kycklingarna växer som bara den!

IMG_4648IMG_4654IMG_4647IMG_4676

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s