7 år i februari

När jag kikar tillbaka i min blogg ser jag att just månadsskiftet februari/mars verkar dels vara ganska jobbigt (vintertrötthet?) men även väldigt varierande med tanke på väder. Vi kan väl ta en liten titt tillbaka?

Februari/mars 2012

Oj vad små barnen var! Det är c833d-2012-03-07-2tydligen orimligt vanligt att vi får idén att åka till Universeum just den här årstiden ser jag, och likadant var det det här året. Lukas är 1½ år och Oliver 5 år. Just den här helgen har jag nog fått lite spatt-ryck och tagit med mig Oliver till Universeum och för att hälsa på min bror, ibland är den där känslan att man bara vill sätta sig i bilen överväldigande, men är man en ansvarsfull förälder så är man, och tar därmed med ett av barnen och resan går bara till Göteborg, inte längre… Stackars Lukas får lunginflammation och blir riktigt sjuk i flera veckor framöver. Hua, ser inte fram emot alla sjukdomar Filip kommer behöva gå igenom…

88fe6-9a01f045-fc6f-4af9-a029-375254673d632012.JPG

Februari/mars 2013

Efter en lång vinter saknar jag kompis-tid. Åh vad jag känner igen den känslan i år igen, när alla man känner har barn och familjer så är det så svårt att pussla ihop kalendrar. Är så himla glad att jag fått komma iväg på tjejkväll ett par gånger mitt i veckan i vinter, det känns ändå som en bra lösning för att det ska bli av! Tittar jag på inlägget så verkar det även vara ett första försök att faktiskt våga ventilera och uttrycka en känsla på bloggen, det är väldigt försiktigt och ursäktande, det har hjälpt mig mycket att kunna göra det genom åren sen.

Jag har tydligen också precis köpt mina ”nya” längdskidor! Pjäxor och bindningar fick följa med från de gamla, det här var absolut budgetvarianten, men nu kan jag åtminstone åka! Tydligen jävligt mycket snabbare med, 1 mil på 1 timme? Insåg inte hur mycket långsammare jag är nu, men visst, nu har jag inte tränat kondition på flera år och tar mig typ 7 km på en timme om jag kämpar på….

62daa-e0d77e2b-5f5d-45e0-883f-764df631bf67095a4-5e5e16-baf9ad84-f98f-477c-93ae-b407dcc4ca8f

Februari/mars 2014

Inför min första och enda tävling i kickboxing kan man nog säga att jag toppar min form, även fast jag inte vet då att det aldrig kommer bli lika ”bra” igen. Träningen och kost tar all fritid och nu i efterhand är jag visserligen glad att jag bevisade för mig själv att det är möjligt för en ”vanlig 2-barnsmamma i 35-årsåldern” att bli sjukt vältränad, men jag kan ju också se tillbaka och se hur fruktansvärt mycket det krävdes av mig. Nu, i mogen och vis ålder (hahaha, jag ni får gärna skratta högt) känner jag att mina mer rimliga mål är att röra på mig så jag mår bra och helst också bli av med de sista mammakilona så min garderob sitter som den ska. Det sistnämnda är ju helt jävla omöjligt utan någon större kostomläggning dock, det är inte kilona i sig som stör utan just att allt jag äger sitter *lite* för tajt och obekvämt. Nog om det tråkiga ämnet.

3225f-workout22014.JPG

Februari/mars 2015

Åh vad jag kämpar här! Jag önskar så att jag bara kunde kliva in och säga till mig själv att lägga av, att det inte är någon idé, för den kroppen som jag toppade med den går inte att ha samtidigt som man har ett normalt, fungerande liv. Men just nu verkar jag mest känna mig misslyckad som inte klarar av det…

14a86-img_61572015.JPG

Februari/mars 2016

Nu har jag landat tillbaka i familjelivet igen, det verkar vara betydligt mer vårigt ute den här tiden och vi grillar i trädgården. Oliver tävlar i kretsmästerskapen i friidrott – samma tävling som Lukas tävlade i nu i helgen 🙂 Livet är ganska gott, barnen är hyfsat stora och självgående och vi kommer ut på många utflykter och kortare vandringar. Får lite längt efter den här tiden ibland när jag känner mig lite låst med Filip, men vi är ju där snart igen!

1228c-img_0404c974a-img_04332016.JPG

Februari/mars 2017

Alldeles jättegravid, med just lilla Filip men det vet jag ju inte om, jag har just fått bekräftat att det ska bli planerat snitt pga sätesbjudning. Så skönt att inte vara höggravid känner jag när jag ser de här bilderna, är så nöjd med att ha min lilla fis tillgänglig att krama och gosa med!

img_3131

Med det önskar jag er en skön vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s